04 5925 225 070 152 226 infografikaplus.si pon-pet.: 8:00 - 17:00
sobota, nedelja, prazniki: ZAPRTO
Količina:

0


Znesek:

0,00

Napredni iskalnik promocijskih artiklov »

O podjetju

Grafika plus je podjetje, ki s svojim znanjem s področja tiskanja in marketinga nudi celovito ponudbo vsem svojim strankam.

V slovenskem prostoru smo uveljavljeni že več kot 25 let, poznani pa smo tudi v ostalih delih Evrope. Zavedamo se svojega posla zato je naš cilj zadovoljna stranka. Naša ponudba je sestavljena iz:

 • svetovanje pri izbiri promocijskih materialov, pri katerem nam je glavno vodilo da morajo vedno biti nekaj posebnega,
 • z lastnim oblikovalskim znanjem vam pomagamo da postane vaš logotip razpoznaven, oblikujemo vam tudi celostno podobo za vaše podjetje
 • s številnimi tehnikami tiskanja pomagamo strankam pri izbiri najboljše in najcenejše tehnike tiska glede na količino in material
 • tako stranke kot tudi mi se zavedamo, da je promocija eden od ključnih elementov uspešnega marketinga in seveda je to tudi strošek v vsakem podjetju, zato je ključnega pomena, da lahko stranka naroča promocijo po potrebi brez zalog
 • smo zelo fleksibilno podjetje z lastno zalogo artiklov, kar pomeni, da smo sposobni stranki pomagati pri izpeljavi dogodka tako rekoč čez noč
 • naše stranke niso le podjetja, pač pa tudi posamezniki, ki si želijo unikatnih daril, smešnih napisov na različnih artiklih

S svojim znanjem in tehnologijo vam lahko ponudimo:

 • vse oblike tiskanih medijev
 • zunanje panoje, banerje, označevanje
 • transparente
 • papirne tiske večjih in manjših naklad
 • veliko izbiro tekstila in ostalih promocijskih artiklov
 • vezenje
 • graviranje

Zavedamo se da je vaš čas dragocen in da morate biti najboljši na vašem področju, zato se mi oglasimo pri vas, mi vam dostavimo izdelane artikle, ker se trudimo biti najboljši na svojem področju in se zavedamo, da najboljše priporočilo, je priporočilo zadovoljne stranke.

Kot zastopniki na področju Slovenije, Hrvaške in ostalih balkanskih držav za digitalne papirje nudimo:

 • digitalne transferje za vse vrste materialov znamke Forever
 • flex in flock folije znamke Siser

Našim strankam nudimo kompletno svetovanje in pomoč pri uporabi vseh materialov kot nakupov tiskalnikov in rezalnikov.

Tudi sami smo namreč v prvi fazi najprej uporabniki šele potem prodajalci. Praktičnost in cena sta prepričala marsikaterega, da se z omenjenimi digitalnimi transfer papirji, lahko dosežejo zelo kvalitetni rezultati v zelo kratkem času, brez priprav.

Ravno tako nudimo vsem tiskarnam in grafičnim podjetjem promocijske artikle in tekstil blagovnih znamk ATLANTIS, B&C, BABYBUGZ, BAGBASE, DARE2BE, FARE, FLEXFIT, FRUIT OF THE LOOM, GILDAN, HALFAR, HRM, JAMES & NICHOLSON, KARIBAN, KIMOOD, KORNTEX, MANTIS, MYRTLE BEACH, NEOBLU, NEUTRAL, PREMIER, PROMODORO, QUADRA, REGATTA, RESULT, RESULT HEADWEAR, RUSSELL, SEIDENSTICKER, SOL´S, SPIRO, STEDMAN, TEE JAYS, THE ONE TOWELLING, VOSSEN, WESTFORD MILL, YOKO in EXTRAS. 

V kolikor še niste vas vabimo, da postanete naša stranka in dokazali vam bomo, da boste deležni najboljših in najugodnejših uslug na tem področju.

S ponosom vas obveščamo, da GRAFIKA PLUS d.o.o. po analizah za leta
2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 sodi v sam vrh najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji ter se tako uvršča v najvišji razred AAA, kar predstavlja najvišjo oceno odličnosti v Sloveniji, platinasto bonitetno oceno. Patinasto bonitetno oceno je v Sloveniji doseglo le 12% podjetij od tega le 6% iz tiskarske branže.

Pri nas združujemo inovativne rešitve z visoko tehnološkim znanjem. Z neprestanim vlaganjem v znanje in tehnologijo, pa uspešno sledimo vsem modernim in naprednim trendom. Zato smo najboljši!

ZA GRAFIKO PLUS 
Kvasnik Brane

boniteta