04 5925 225 070 152 226 infografikaplus.si pon-pet.: 8:00 - 17:00
sobota, nedelja, prazniki: ZAPRTO
Količina:

0


Znesek:

0,00

Napredni iskalnik promocijskih artiklov »

Pogoji poslovanja

Veljavne cene

Cene na strani so veleprodajne in so namenjene končnim strankam, za katere velja:

  • količinski popusti za nakup že od 500,00€ neto
  • popust za stalne stranke
  • popust za kupce unikatnih daril

Možen je tudi nakup posameznih kosov, le da je v tem primeru znesek posameznega artikla višji do 40%.
V primeru enkratnega nakupa v znesku 200,00€ neto, se nakup promocijskega blaga obračunava po veleprodajnih cenah in ne po maloprodajnih.
Vsekakor vam z veseljem za vsak nakup pripravimo ponudbo. Povpraševanje nam lahko pošljete na elektronski naslov: info@grafikaplus.si ali pa artikle enostavno dodate v košarico. Vsako oddano naročilo v nakupovalno košarico se smatra kot povpraševanje.
Cene pri unikatnih darilih so določene z zneskom od, ki vključuje majico in tisk slike ali teksta na majico brez dodatnega oblikovanja. Glede na zelo različne zahteve po tisku vam pred vsakim potrjenem naročilom pošljemo ponudbo, ki jo morate za naročilo potrditi ali zavrnit. V kolikor na ponudbo ne odgovorite se smatra, da ste ponudbo zavrnili.
S tem, ko ste oddali nakup v košarico boste avtomatično oddali povpraševanje in v najkrajšem času vas bomo obvestili o roku dobave in ceni.

Naročeno blago hitro, varno in zanesljivo dostavlja naš pogodbeni partner Pošta Slovenije, strošek dostave znaša 4,64€. Pri enkratnem nakupu nad zneskom 50,00€ (velja za končne kupce) je strošek dostave po Sloveniji brezplačen. V primeru, da naroča podjetje za nadaljno prodajo je brezplačna dostava nad zneskom 80,00€. Do tega zneska znaša 3,80€ + DDV. Embalaže in pakiranja ne zaračunavamo. Vsi izdelki bodo poslani v najkrajšem možnem času, za blago iz zaloge v treh dneh. V primeru, da kakšnega naročenega artikla trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu.


Cena za izdelke v OUTLETU velja, samo za naročila preko spletne trgovine.

Vzdrževanje potiskanih izdelkov

Vsi izdelki v naši ponudbi so skrbno izbrani in predstavljajo kvaliteten vrh v svoji branži. Artikle tiskamo v transfer tehniki pri 195° C, zato priporočamo likanje na hrbtni strani odtisa, razen če navodila na majici ne pravijo drugače.
Temperatura pranja naj ne presega 40° C, razen če navodila na majici ne pravijo drugače. Sušenje naj se vrši pri normalnih temperaturah in blaga ne izpostavljajte dolgotrajnemu direktnemu vplivu sonca. Če boste upoštevali naše nasvete, ki so tudi priloženi k artiklu, vam bo izbrani izdelek dolgo v veselje. Likanje je priporočljivo le s hrbtne strani majice.
Pivske vrčke in keramične lončke lahko brezskrbno perete v pomivalnem stroju.

Materiali za tisk na unikatna darila

Pri tisku unikatnih daril kot tudi lastni izdelavi unikatnih daril se uporabljajo najkvalitetnejši materiali, ki jih uporabljamo tudi za lastne potrebe.
Tako so majice 180g/m2, izdelane iz kvalitetnega 100% polčesanga bombaža, z ojačanim trakom na ovratniku. Ovratnik je rebrast z dodatkom elastana za boljšo prožnost in obliko. Majica je cevasto pletena, kar pomeni da nima stranskih šivov (cevasto pletenje velja le za moške majice).

  • Vrčki in lončki so keramični, barve tiska obstojne na pranje v pomivalnem stroju.
  • Kravata je iz poliestrerskega materila.
  • Kape so bombaže in modne.
  • Bombažne vrečke so različnih velikosti od navadne z ročaji, do različnih žakljastih velikosti.
  • Predpasnik je podaljšanj kroj iz 100% bombaža.
  • Pulover s kapuco 295 g/m2 izdelan iz 50% česan sukan bombaž, 50% poliester,na sredinskem delu kenguru žep, z dvoslojno kapuco z vrvico.
  • Dežnik je iz poliestreskega material z ravnim lesenim ročajem, na ročno odpiranje, premera 126 cm, kar pomeni da je to tako imenovani golf dežnik.

Splošni pogoji prodaje

Plačilo dobavljenega blaga se vrši po povzetju.

Vse cene so v EUR, in veljajo do spremembe cen, izdelki pa so na voljo do odprodaje zalog s strani dobavitelja. Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Cene v rubriki promocijski materiali in digitalni tisk ne vključujejo DDV-ja saj so namenjene veleprodaji. Cene v rubriki unikatna darila pa vključujejo DDV, saj so artikli namenjeni končnim kupcem. Popusti se obračunavajo od netto cene.

Cene so FCO prodajalec in ne vključujejo stroške dostave, ki jih zaračunava Pošta Slovenije.

Naročeno in izdobavljeno blago ostaja last Grafike plus, dokler ni v celoti plačano. Za dobavo blaga pred Božičnimi prazniki prodajalec jamči za pravočasno dobavo, če je blago naročeno pred 1. decembrom.

V primeru zamude plačila brez predhodnega opozorila obračunavamo zakonske zamudne obresti.

V spletni trgovini nudimo naslednje možnosti plačila:
• z gotovino ob prevzemu pošiljke (odkupnina/po povzetju): skupaj s paketom prejmete položnico, ki jo poravnate poštnemu uslužbencu,
• s plačilno kartico (Mastercard, Visa),
• z nakazilom na TRR (predračun): po potrjenem naročilu prejmete predračun, naročilo pa odpremimo, ko je priliv viden na našem TRR.


Dobava vzorcev

Dobava vzorcev se zaračuna po veljavnem ceniku.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga/vračilo kupnine

Izbirate in naročate lahko izdelke, ki so vam na voljo v seznamu izdelkov. Vsi izdelki, navedeni na teh straneh, so na voljo do odprodaje zalog. Dobavni rok za naročeno blago je do 3 delovnih dni, v primeru da blaga trenutno ni na zalogi vas bomo o predvidenem datumu dobave/dostave čimprej obvestili. Ob morebitni nedobavljivosti naročenih artiklov vas bomo obvestili o spremembah in vam omogočili preklic naročila, zamenjavo naročenega artikla ali kakšno drugo dogovorjeno možnost. Grafika Plus mora blago dostaviti v obljubljenem času, pridržujemo pa si pravico do podaljšanja dobavnega roka zaradi zamud pri proizvajalcu ali dobavitelju.

Skladno z določili 43. č člena Zakona o varstvu potrošnika (ZvPot) se potrošniku vrne denar nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu pogodbe. Potrošnik mora vrniti blago nerabljeno, nepoškodovano v originalni embalaži nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po obvestilu o odstopu od pogodbe. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.

Odstop od pogodbe lahko pošlje potrošnik na kontaktni elektronski naslov info@grafikaplus.si, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe-naročila, je neposreden strošek vračila blaga (strošek poštnine).

Pričetek postopka vračila pričnete z izpolnitvijo obrazca za vračilo.

Kupec nima pravice vračila blaga v primerih ko je bilo blago izdelano po natančnih navodilih naročnika. Stroške ponovnega pošiljanja blaga krije ponudnik.
Za lažjo izvedbo vračila kupnine oziroma menjave blaga, naprošamo uporabnika/kupca, da izpolni obrazec za menjavo blaga in ga pošlje skupaj z blagom na sedež podjetja.

Sklenjene pogodbe-naročila so shranjene v pisni obliki na sedežu podjetja. Kopijo pogodbe lahko kupec zahteva pisno.

Reklamacije

Kupec lahko blago reklamira, če blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali kako drugače odstopa od naročila. Kupec lahko blago reklamira v 8 dneh od nakupa in zahteva takojšno zamenjavo ali vračilo kupnine. Reklamacija mora biti oddana pisno z obrazložitvijo, oziroma pri veleprodaji z zapisnikom o poškodovanem blagu. Kupec lahko blago iz reklamacije vrne tako, da ga prinese osebno ali pa ga na stroške prodajalca in po vnaprejšnjem dogovoru s prodajalcem vrne po pošti. Pošiljk z odkupnino, brez dogovora ne sprejemamo. Kupec ob vračilu zahteva vrnitev kupnine, ki mu jo prodajalec vrne na njegov transakcijski račun (TRR) najkasneje v 15 dneh od prejema vrnjenega blaga.

Reklamacija ne velja za blago s tiskom, če tisk ni bil naročen pri prodajalcu. V primeru, da zaloga artikla poide, prodajalec ne jamči ponovne dobave artikla.

Pridržujemo si pravico do odstopanja barv prikazanih na spletni strani od dejanskih.

Dostopnost spletne trgovine

Ponudnik si pridržuje pravico, da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi prodajo določenih ali celo vseh izdelkov, za določen ali nedoločen čas omeji dostop do spletne trgovine, da popolnoma ustavi dostop do spletne trgovine ali drugače omeji ali ustavi poslovanje spletne trgovine.

Pritožbe in spori

Ponudnik se bo v primeru morebitnih pritožb trudil vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Pritožba se odda na elektronski naslov info@grafikaplus.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen, ponudnik pa si bo po svojih najboljših močeh prizadeval, da se morebitni spori rešijo sporazumno. V kolikor morebitni spori niso rešljivi sporazumno, bo za to pristojno sodišče v Kranju.

Odveza odgovornosti

Spletna trgovina Grafika plus se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletni strani. Kljub temu, pa se lahko lastnosti izdelkov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe pravočasno popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka. Vse fotografije so zgolj simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Barvni odtenki in videz izdelkov lahko odstopajo od dejanskega stanja izdelkov. Za tipkarske napake ne odgovarjamo.